polkadot productions logoΗ Polkadot Productions είναι μια καλλιτεχνική εταιρεία, που στόχο έχει την παραγωγή, ανάπτυξη, και διάδοση πολιτισμού μέσω της παιδείας και της τέχνης.

title parastaseis polkadot
aΣyluM polkadot productions

Credits
Ιδέα, κείμενα, ερμηνεία: Αναστασία Κατσιναβάκη
Ιδέα, μουσική σύνθεση, ερμηνεία:Ρήγας Δίπλας
Συν-σύνθεση, μουσική επιμέλεια: Περικλής Λιακάκης
Σκηνοθετική επιμέλεια, δραματουργική συνεργασία: Ελένη Καλαρά
Video Art, live video: Δήμητρα Μητσακη (FLP Athens)
Καλλιτεχνική συνεργασία, συντονισμός ομάδων ΠΕΨΑΕΕ: Νίκη Λουλαδάκη
Έρευνα, δραματουργική συνεργασία: Ελεονόρα Πετράκη Viance
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Έλλη Κατσιναβάκη
Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Polkadot Productions
Λογιστικά: Γιάννης ΒενιεράκηςΟΜΑΔΑΑναστασία Κατσιναβάκη

Αναστασία Κατσιναβάκη

H Αναστασία Κατσιναβάκη είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε ποικίλες ελληνόφωνες και αγγλόφωνες θεατρικές και μουσικές παραγωγές σε χώρους, θέατρα και φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως: BAM Fisher (Brooklyn Academy of Music) της Νέας Υόρκης (Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης (CCA) της Γλασκόβης (Ηνωμένο Βασίλειο), Operadagen Festival στο Ρότερνταμ (Ολλανδία), Be Festival - Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο), Copenhagen Operafestival και Aalborg Operafestival (Δανία), Notre Dame Gate, Birgu (Μάλτα – στα πλαίσια της Βαλέτας ως ... πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης), Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Niš (Σερβία), Εθνική Λυρική Σκηνή – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Half Note Jazz Club, Τριανόν, Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, Επίδαυρος, Ηρώδειο, Φεστιβάλ Αθηνών, Θέατρο Τέχνης κ.ά., και έχει συνεργαστεί με σκηνοθέτες και συνθέτες όπως ο Θοδωρής Αμπαζής, ο Σπύρος Σακκάς, ο Γιάννης Κακλέας, ο Γιώργος Κιμούλης, , ο Γρηγόρης Καραντινάκης η Ελένη Καλαρά, η Έλλη Παπακωνσταντίνου, η Πολίνα Ζιώγα, η Ελένη Γεωργόπουλου, ο Μηνάς Μπορμπουδάκης, ο Γιώργος Κουρουπός, ο Τηλέμαχος Μουσάς, η Νατάσα Ζούκα, κ.ά. Έχει δίπλωμα Κλασικού Τραγουδιού και Βυζαντινής Μουσικής (και τα δύο άριστα παμψηφεί με πρώτο βραβείο) και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη (με υψηλότερο βαθμό και υποτροφία στο έτος της). Υπήρξε μέλος του Κέντρου Φωνητικής Τέχνης και Έρευνας του Σπύρου Σακκά και της διεθνούς βραβευμένης θεατρικής εταιρείας ODC Ensemble.

Έχει πειραματιστεί εκτενώς με νέες τεχνολογίες στο πεδίο των παραστατικών τεχνών: Η σόλο της παράσταση “Enheduanna, a manifesto of falling”, ήταν η πρώτη περίπτωση μελέτης σχετικά με τη χρήση των Brain Computer Interfaces (BCIs) διαδραστικά, ζωντανά στο θέατρο, ενώ η punk opera "The Cave / the Το Cave" στην οποία έπαιξε και είχε επίσης την ευθύνη της μουσικής διδασκαλίας, είναι νικητής του διεθνούς διαγωνισμού Music Theater NOW 2018 και παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Operadagen τον Μάιο του 2019.
περισσότερα


Ρήγας Δίπλας

Ρήγας Δίπλας

Ο Ρήγας Δίπλας ασχολείται με τη ποίηση και τη μουσική. Η έρευνα και το πείραμα τον αφορούν θεμελιακά στην κατασκευή μηχανισμών που λειτουργούν κατάλληλα στην ανάγκη και φαντασίωση.

"Ποίηση είναι ο πραγματιστικότερος λόγος".

Έχοντας μίαν αρχιτεκτονική διάθεση προς την φύση του ήχου και την συμπεριφορά του, αναζητά σε κάθε του έργο μια λειτουργική οργανικότητα, τέτοια ώστε αυτό να αναπνέει και να αυτενεργεί.

Οι συνθέσεις του είναι πειράματα που εντάσσονται στον χώρο της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.


title - about Polkadot Productions


Η Polkadot Productions είναι μια καλλιτεχνική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δημιουργήθηκε από την Αναστασία Κατσιναβάκη (ηθοποιό, μουσικό και παραγωγό) και την Έλλη Κατσιναβάκη (σκηνοθέτιδα, ηθοποιό και παραγωγό). Αν και μετρά λίγο χρόνο ως νομικό πρόσωπο έχει ήδη επιχορηγηθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ έχει τεθεί και υπό την Αιγίδα του.

Η Polkadot Productions δημιουργεί έργα που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και εμπλέκονται με την κοινότητα μέσω της εκπαίδευσης, της έρευνας και της συνδιαμόρφωσης.

Η Polkadot Productions στοχεύει στον επαναπροσδιορισμό των παραστατικών τεχνών ως βασικό όχημα κοινωνικής συνοχής με σκοπό τη συλλογική παραγωγή πολιτισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


+30 6947822136 &
+30 6907776699


ΕΣΠΑ